CINE SUNTEM NOI


Sunt momente când corpul uman sănătos declanșează cel mai sincer fior. Noi, la Alkaloid, ne străduim permanent să protejăm și să păstrăm acest dar prețios al naturii. Cu pasiune neobosită creăm produse care sunt sinonime cu calitatea superioară. Continuăm să investim în visul nostru de viață mai sănătoasă a fiecărei persoane deoarece credem că SĂNĂTATEA MAI PRESUS DE TOATE.


Alkaloid AD este o societate pe acțiuni care formată din două centre de profit: Farmaceutice și Chimice, Cosmetice și Botanice; există două filiale în țară, precum și 19 filiale și 2 reprezentanțe în străinătate (Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia, Elveția, Bulgaria, Turcia,România,Ucraina, Federația Rusă, SUA și Marea Britanie) .

Compania are 2.215 de angajați în țară și 695 de angajați în filiale și reprezentanțe din străinătate.


Acțiunile Alkaloid sunt deținute de peste 5.596 de acționari persoane fizice și juridice.

Sănătate este mai presus de toate

2215

de angajați în țară

695

de angajați în filiale din străinătate

5596

de entități acționari

Adresa CEO/Președinte MB al Alkaloid AD Skopje

2022 a fost un alt an marcat de multe provocări: în sănătate, logistică, energie și incertitudini economice. Titlurile rubricilor de economie titrau scenarii pesimiste, cum ar fi scăderea producției industriale în regiune, creșterea ratei șomajului, creșterea ratei inflației, prețurile extrem de volatile ale materiilor prime - ca să amintesc doar câteva dintre cele mai importante. Astfel de vremuri dificile, marcate de schimbări majore, necesită o vigilență extraordinară și precauții luate la toate nivelurile de management operațional.

Misiunea noastră

Ne străduim continuu pentru o lume mai sănătoasă, o calitate superioară a produselor și serviciilor, precum și profesionalism ridicat și succes continuu. Este prioritatea noastră cea mai mare de a proteja interesele tuturor părților interesate. Angajamentul nostru de bază este să avem grijă de sănătatea și calitatea vieții fiecărei persoane, de sistemul de sănătate și de mediu. Ne angajăm către îmbunătățirea continuă a sănătății umane, care se reflectă prin motto-ul nostru:

SĂNĂTATEA MAI PRESUS DE TOATE

Viziunea noastra

Alkaloid, ca o companie cu orientare globală, se străduiește să atingă obiective și realizări înalte, care vor permite o competitivitate ridicată și o poziționare pe piață. Suntem în permanență deschiși să construim noi piețe și noi parteneriate, producție și plasare de produse de calitate superioară, aplicând cele mai noi tehnologii și standarde de afaceri.

Valorile noastre

„Alkaloid” AD Skopje, în realizarea operațiunilor sale comerciale, se bazează pe cele mai înalte norme și standarde etice. Suntem convinși că a face afaceri etice este o condiție prealabilă pentru succesul personal și comercial constant, iar valorile noastre cheie sunt:

• Oameni mai presus de toate

• Integritate și onestitate

• Crearea celor mai bune rezultate împreună

• Leadership bazat pe valoare