STRUCTURA CORPORATIVĂ

Deține o licență în domeniul științei. diplomă în Inginerie Mecanică și o diplomă postuniversitară de la Chartered Institute of Marketing din Londra, Marea Britanie. Membru al Consiliului de Administrație din 2004; numit Președinte al Consiliului de Administrație în 2007. Responsabil pentru operațiunile generale ale Grupului Alkaloid.

Zhivko Mukaetov

Președinte al Consiliului de Administrație și CEO

Licențiat in Economie. Membru al Consiliului din ianuarie 2013. Responsabil cu operațiunile financiare ale Companiei.

Viktor Stojchevski

Membru al Consiliului de Administrație și Director Financiar

Doctor în Medicină cu studii postuniversitare în farmacovigilență de la Universitatea din Hertfordshire din Hatfield, Marea Britanie. Membru al Consiliului din aprilie 2023. Responsabil pentru asigurarea calității și sistemul de management integrat corporativ al Alkaloid.


Olivera Paneva

Membru al Consiliului de Administrație, responsabil pentru asigurarea calității și sistemul de management integrat corporativ al Alkaloid

Licențiat în economie. Membru al Consiliului din 2006. Responsabil cu operațiunile din segmentul de acționari și proprietăți.


Gjorgji Jovanov

Membru al Consiliului de Administrație și Director al Operațiunilor de Acționariat și Probleme de Proprietate

Licență în Inginerie Mecanică. Membru al Consiliului din 2007. Responsabil cu operațiunile generale ale departamentului de servicii generale.

Kire Icev

Membru al Consiliului de Administrație și Director al Departamentului Servicii Generale