CUM SA INTREGI ECHIPA NOASTRA?


Alkaloid AD este mereu în căutarea unor oameni talentați, calificați și entuziasmați care caută să crească și să se dezvolte împreună cu compania. Cu toate acestea, dacă ne-ai găsit tu și crezi că educația și experiența ta de lucru sunt aliniate cu profilul companiei noastre, atunci următorul pas este destul de ușor pentru tine.

Nu ezitați să trimiteți CV-ul, scrisoarea de intenție și chiar o recomandare pe e-mailul menționat mai jos. Nu ezita să împărtășești cu noi realizările tale. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre ele. Și dacă ați fost contact pentru interviu atunci puteți consulta sfaturile și trucurile noastre practice despre cum să fii cea mai bună versiune a ta la acest interviu.

Pentru noi oamenii sunt mai presus de toate și numai împreună prin munca în echipă și leadership bazat pe valori, putem cultiva o cultură a profesionalismului, integrității și onestității.

 

Succes!

info@alkaloid.ro

SFATURI & TRUCURI


Sfat de timp

Ajunge la timp.

Prima impresie este foarte importantă

Sfat motivațional

Gândește-te ce te motivează să aplici pentru un loc de muncă în compania noastră

Sfat de experiență

Gândește-te la toate abilitățile și experiențele tale care te califică pentru postul în cauză

Sfat conversațional

Fii gata să vorbești despre succesele pe care le-ai obținut de-a lungul vieții tale academice, profesionale și personale

Sfat de dispoziție

Bucurați-vă de o atmosferă relaxată în interviu