VALORI CHEIE

Alkaloid AD Skopje se bazează pe cele mai înalte norme și standarde etice atunci când face afaceri. Suntem siguri că conduita etică a afacerilor este o condiție prealabilă pentru succesul personal și profesional de durată. Valorile noastre cheie sunt:

Oamenii pe primul plan

Acceptăm opiniile diferite ale oamenilor cu respect și demnitate. Promovăm diversitatea cu admiratie si empatie, indiferent de pozitia oricui in companie, background, vârstă, sex, valori, opinii sau interese. Recunoaștem diferențele dintre oameni ca o șansă de a învăța ceva nou și de a aborda lucrurile diferit.


Pentru a arăta că toată lumea contează, trebuie să fim pe deplin transparenți cu colegii noștri, clienții, asociații, investitorii, partenerii externi, instituțiile guvernamentale, comunitatea și așa mai departe.


Transparența construiește încrederea, iar încrederea este fundația pe care ne bazăm. Această încredere se aplică tuturor celor cu care comunicăm, indiferent de nivelul lor și este cheia pentru stabilirea și dezvoltarea relațiilor interne și externe, întrucât ea stă la baza unei bune comunicări.


Folosim empatia și ascultarea activă pentru a înțelege perspectiva celuilalt, indiferent dacă suntem de acord cu el sau nu. Manifestăm dorința de a ne întâlni și înțelege colegii.


Ne implicăm activ în comunitate și evenimente caritabile, atât ca persoane fizice, cât și ca organizație. Întotdeauna încurajăm angajații noștri să dea înapoi comunității. Suntem responsabili. Donăm o parte din resursele noastre, profund convinși că este responsabilitatea noastră să dăm înapoi comunității în care trăim și lucrăm.