Aflați mai multe despre noi și Politica noastră de Responsabilitate Socială

BENEFICII


Salariu de bază competitiv

Politica noastră de salarizare se bazează pe mai multe concepte: competitiv, motivant, oportun și transparent. Principiile folosite pentru determinarea salariului oferit servesc la recunoașterea contribuției tale și la stimularea muncii tale. Ele oferă oportunități pentru pachete motivaționale pentru carieră, în funcție de rezultate, progresul în carieră și succesul companiei în ansamblu.

Planificarea performanței și dezvoltării

Ne angajăm să oferim angajaților noștri oportunitatea de a crește și de a-și realiza întregul potențial. Angajații Alkaloid AD Skopje participă la o evaluare și evaluare a performanței și la un proces de planificare a dezvoltării. Acest lucru le permite angajaților să se concentreze pe obiective clare și ambițioase - să stabilească direcții și priorități și să clarifice așteptările din cadrul companiei.


Planul de dezvoltare al fiecărui angajat le susține dezvoltarea pe termen scurt și aspirațiile de carieră pe termen lung și monitorizează progresul lor în raport cu obiectivele specifice de-a lungul anului. Credem că angajamentul față de fiecare angajat, împreună cu pachetul de provocări în carieră, împinge granițele succesului reciproc, astfel încât împreună să putem atinge obiective mai înalte.

Echilibru între viață și profesie

Înțelegem că angajații noștri au activități și responsabilități în afara locului de muncă. Prin urmare, compania noastră, pe lângă sprijinirea muncii angajaților noștri, sprijină și viața personală a acestora. Acesta este motivul pentru care menținem consecvența în ceea ce privește programul de lucru, dar ne așteptăm și ca angajații să dedice timp și efort atunci când este necesar în anumite circumstanțe pentru succesul afacerii.


De asemenea, oferim următoarele:


lucru in echipa;

mediu de lucru motivant;

loc de munca cu laboratoare si facilitati de productie de ultima generatie;

standarde ridicate de îngrijire a sănătății;

asigurări private de sănătate pentru angajații Alkaloid AD Skopje.